Over mij

Welkom bij trimsalon Furrrst, de trimsalon voor uw kat, konijn en cavia.

Ik ben Ramona ter Huurne, en gediplomeerd kattentrimster en konijnentrimster. Na vele jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt, heb ik de stap gezet om een eigen trimsalon te starten. Met mijn achtergrond als verpleegkundige, weet ik wat zorgen en kwaliteit van leven is. Dat heeft gezorgd, dat ik een andere keuze heb moeten maken in mijn leven en dus ook carrière.

Mijn liefde voor dieren bleef echter sterk aanwezig, wat heeft geresulteerd in mijn eigen trimsalon voor katten, konijnen en cavia’s. Zelf hebben we 2 Europese Kortharen en een mooie Welsh pony.

Ik ben april 2021 gestart met de vakopleiding kattentrimmen en zal september 2021 starten met de vakopleiding konijnentrimmen.

Elk dier staat hoog in het vaandel in mijn trimsalon. Ik vind het vanzelfsprekend dat er voor gezorgd moet worden dat elk dier zich op zijn gemak voelt. Ik behandel alleen op afspraak en een dier tegelijk. Zodoende heb ik alle tijd voor uw dier. Diervriendelijk en vachtvriendelijk werken staat voorop bij mij. Als er meer dieren in de salon zijn reageren ze op elkaar. Daardoor kan uw dier zenuwachtig worden of gestrest raken wat niet de bedoeling is, en zal dit geen prettige ervaring zijn voor het dier. Vooral katten nemen deze negatieve ervaring mee, waardoor een volgende keer misschien nog traumatischer verloopt.

Door het regelmatig bezoeken van workshops, vakdagen, bijscholings- en specialisatiecursussen wordt mijn kennis up to date gehouden en dat komt uw dier ten goede.

Ik hoop dat ik u snel in mijn salon kan begroeten.

Furrrst priority, furrrst choice..….welzijn van het dier!

Lieve groet, Ramona